baby2day.nl logo

Elro / Flamingo FA370 Koolmonoxidemelder

Elro / Flamingo FA370 Koolmonoxidemelder
Elro / Flamingo FA370 Koolmonoxidemelder
€ 19.95
Levertijd: 1 - 2 dagen
Aantal
Gassen zijn kleurloos, soms reukloos en in veel gevallen levensgevaarlijk. Het is niet voor niets dat gas ook wel een ‘sluipmoordenaar’ wordt genoemd. Je ziet het niet en merkt het vaak pas als het te laat is. Sommige gassen zijn zeer explosief, andere gassen zijn giftig als je ze inademt. Daarom is een Flamingo koolmonoxidemelder, zoals de FA370, zo belangrijk. Deze Flamingo koolmonoxidemelder kan je leven redden.

Koolmonoxide is een erg gevaarlijk onzichtbaar en reukloos gas. Het is niet waar te nemen met de menselijke zintuigen en het is zeer giftig als je het inademt. Het verspreidt zich erg snel en wordt direct in je bloed opgenomen. Voor je het in de gaten hebt, kan het al te laat zijn. Vandaar dat koolmonoxide helaas elk jaar honderden mensen doodt. Koolmonoxide komt vrij bij onvolledige verbranding van brandstoffen zoals bijvoorbeeld aardgas, hout of kolen. De FA370 Flamingo koolmonoxidemelder waarschuwt je op tijd als er koolmonoxide vrijkomt. Plaats de koolmonoxidemelder vlakbij de plaats waar het gas kan ontsnappen, zoals de CV-ketel, gaskachel, gasboiler of open gashaard. Koolmonoxidevergiftiging kan voorkomen in zowel oude als in nieuwe panden.

Eigenschappen
•Voor het detecteren van koolmonoxide, een erg gevaarlijk onzichtbaar en reukloos gas
•24 uur bescherming
•Langwerkende elektrochemische sensor
•Gemakkelijke installatie
•Test/herstel knop
•Lege batterij waarschuwing
•Geleverd met muurpluggen en schroeven
Terug naar overzicht

Onze websites:
Navigatie:
     
     
Contactinformatie:
Wij gebruiken alleen cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Er worden verder geen gegevens verzameld. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN