baby2day.nl logo

Contact en Klantenservice

Naam: *
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Emailadres: *
Telefoonnummer:
Bericht: *
Vul de veiligheidscode in:  captcha image *

Bij Baby2day wordt u vakkundig en snel geholpen met al uw vragen en opmerkingen.
Heeft u een speciaal onderdeel nodig of een andere combinatie dan kunt u dat gerust vragen. Ook kan heel veel speciaal besteld worden mocht het even niet voorradig zijn.

Email ons:
Stel uw vragen via het contact formulier en u krijgt binnen 24uur antwoord.

Twitter:
Gratis via Twitter chatten over alle baby en kinder artikelen: @Baby2dayNL
Facebook:
Onze Baby winkel Facebook pagina: https://www.facebook.com/Baby2day/
 

Thuiswinkelwaarborgen en onafhankelijke klachten organisatie

Wij hechten veel waarden aan de kwaliteit van onze producten en de service die wij geven. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent over de producten en de dienstverlening.  Dus mocht u een klacht hebben dan vernemen wij dit graag middels een e-mail aan: info@Baby2day.nl.

Probeer uw klacht goed toe te lichten met duidelijke foto’s, een omschrijving van de klacht en het ordernummer. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen en u een passende oplossing bieden. Mochten wij er aan de hand van de info met eventueel foto’s er toch niet uitkomen dan zullen wij u vragen het product naar ons op te sturen.

Bij een klacht worden altijd de garantiebepalingen zoals omschreven in de algemene voorwaarden als leidraad worden genomen. Voor zover deze op uw klacht van toepassing zijn.

Mocht Baby2day uw ingediende klacht/geschil onverhoopt niet kunnen oplossen dan kunt u zich met uw klacht/geschil altijd wenden tot de Geschillencommissie Thuiswinkel. Voor meer informatie hierover verwijzen wij naar de website www.sgc.nl.

Naast het SGC kunt u ook terecht bij het Europese online geschillenplatform ODR dit kan via de website van het geschillenplatform http://ec.europa.eu/consumers/odr/


 

Onze websites:
Navigatie:
     
     
Contactinformatie:
Wij gebruiken alleen cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Er worden verder geen gegevens verzameld. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN