baby2day.nl logo

Algemene voorwaarden

 1. De verzending zal plaats vinden direct nadat de betaling is ontvangen en afhankelijk van weekenden, feestdagen of tijdstip in de regel binnen 1 dag en in uitzonderlijke gevallen binnen enkele dagen. Mocht hiervan afgeweken worden dan zal dit altijd worden gecommuniceerd.
 2. Alle prijzen zijn in Euro's en inclusief 21% BTW
 3. Prijzen zijn altijd ten minste 0,95 Euro voor het geval dat de website per abuis minder of zelfs een negatieve prijs vermeld.
 4. Batterijen worden niet naar buiten Nederland verzonden.
 5. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt met dien verstande dat Baby2day.nl niet verantwoordelijk is voor wat Google weet te onderscheppen en of ze actief mee lezen in mijn Gmail.
 6. Bij defecten of andere duidelijke misverstanden kan het aangekochte product binnen 2 weken teruggestuurd worden. Dit geldt niet voor aangekochte diensten. 
 7. Garantie. Standaard zit er op al onze artikelen 3 maanden garantie. U mag van ons verwachten dat onze artikelen oerdegelijk zijn. De garantie geldt niet voor slijtage als gevolg van normaal gebruik of van schade aan gekoppelde artikelen of valschade. 

Onze websites:
Navigatie:
   
   
Contactinformatie:
Wij gebruiken alleen cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Er worden verder geen gegevens verzameld. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN